Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #10 over Indiana Jones, Game of Thrones & Stranger Things

09/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nerd Culture is zoals elke zondag op je scherm en in je oren. Deze week heeft onze redactie een heuse gast die terug is van weggeweest. Good old Kevin (niet zo old, maar wel terug van weggeweest) schuift bij Koos en Jelle aan om zijn nerdshit te bespreken. En er is meer dan genoeg om over te praten mensen. Zo is Mads Mikkelsen zeer betrokken bij het script van Indiana Jones, zijn de opnames voor House of The Dragon begonnen én komt Stranger Things binnenkort met een nieuw seizoen.

Indiana Jones 5 en artboeken

Een nieuwe Indiana Jones is iets waar wij nerds uiteraard heel warm van worden. En nu er nieuws omtrent deze franchise begint te circuleren, is er reden genoeg om de hype train van stal te halen. Zo is Mads Mikkelsen erg enthousiast over het script van Indiana Jones 5. Mikkelsen is daarnaast sterk betrokken bij de ontwikkeling van het karakter, waarvan tevens wordt gesuggereerd dat de setting in de jaren ’60 gaat zijn. De exacte rol die Mikkelsen vertolkt blijft verder nog vaag, maar dat de top acteur sterk betrokken is bij de film is in ieder geval een goed teken. Daarnaast betaalt de toevoeging van Kevin zich gelijk in dividend uit. Hij heeft namelijk een aantal sicke artboeken meegenomen met de mooiste tekeningen. Dat is namelijk echt zijn nerd-passie. Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen jij ook.

Game of Thrones: House of The Dragon

De eerste setbeelden van de Game of Thrones spin off zijn inmiddels vrijgegeven. Lijkt ons meer dan genoeg reden om de hype train opnieuw van stal te halen. Want my oh my, wat ziet het er weer heerlijk sfeervol uit. Wat we in ieder geval op voorhand mogen verklappen, is dat deze prequel zich gaat focussen op het verhaal van The Targaryens. Dus bereid je voor op witte pruiken, veel vuur en gigantische draken. Koos, Jelle en Kevin zijn in ieder geval hyped en wij doen lekker met ze mee. Is dit dan alles? Oh nee, zeker niet. Er is ook nog nieuws omtrent de Joker sequel, Stranger Things seizoen 4 en nog veel, veel meer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch