Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #10: Bohemia Interactive & Boris van de Ven

08/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: Bohemia Interactive!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Bohemia Interactive: Joris-Jan en Korneel van ’t Land

Joris-Jan en Korneel hebben geen baarden, noch zijn het piraten. Het zijn wel de twee mannen in Nederland van Bohemia Interactive. Joris-Jan was de project lead voor Arma III in Nederland en Korneel is de Brand & PR manager. Bohemia Interactive kennen we natuurlijk van de Arma serie en de populaire mod DayZ. Het is oorspronkelijk een Tsjechische studio die officieel gesticht is in 1999. Hun eerste grote release was de klassieke militaire shooter Operation Flashpoint: Cold War Crisis. Inmiddels hebben ze ook een kantoor in ons eigen koude kikkerlandje. Hoog tijd dat we deze mede-Amsterdammers uitnodigen voor een goed gesprek dus!

De E3 is begonnen, dus alweer de tiende Nerd Culture aflevering staat natuurlijk in het teken van de gamesindustrie. Daarom hebben we twee veteranen van Bohemia Interactive uitgenodigd om hun kant van het verhaal uit te leggen. Hoe beleven de heren van Bohemia de E3? Is deze beurs wel belangrijk voor deze relatief kleine studio? Kan je dan wel opboksen tegen het PR geweld van bijvoorbeeld een EA of een Bethesda? Staan ze zelf met een stand op de E3, of kiezen ze liever voor de Gamescom om met aankondigingen te komen? We weten allemaal dat de beurs erg veranderd is in de afgelopen jaren. Hoe beleven gameontwikkelaars dat? Heel veel vragen  dus! Zijn jullie fervente Arma en DayZ fans? Laat het weten in de comments!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch