Menu Premium
Loading...

Need for Speed Rivals Hands-on

23/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van de next-gen consoles van Microsoft en Sony komen steeds dichterbij. Het gevolg hiervan is dat er games cross-platform verschijnen en zo ook Need for Speed Rivals. Steven en JJ die de game op de PlayStation 4 hebben gespeeld, bespreken deze game en geven hun voorlopige oordeel over deze racegame in deze Need for Speed Rivals Hands-on.

Need for Speed staat al heel wat jaartjes garant voor vette wagens die het asfalt opvreten op prachtige locaties, terwijl ze elkaar achtervolgen en dan het liefst één in de rol van de politie en de ander in de rol van de straatracer. Ook in de nieuwste game uit de serie houdt Electronic Arts vast aan deze succesvolle formule en probeert het de single- en de multiplayer naadloos in elkaar over te laten lopen. Dit klinkt natuurlijk heel gaaf, maar ook als iets waar een ‘altijd online’-functie voor nodig is. Dat is juist iets wat hevig onder vuur kwam te liggen in de tijd dat dit voor het eerst werd aangekondigd. Hoe wordt dit dan gedaan bij de current-gen?

Steven en JJ zijn beiden racefans. Hoewel ze eerder een race-simulator dan een arcade-racer zullen pakken, zijn ze toch altijd gecharmeerd door de NFS-serie. Of het nieuwe deel uit de serie op dit moment ook een goede indruk weet achter te laten, gaan JJ en Steven je vertellen in deze Need for Speed Rivals Hands-on.

Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One

Need for Speed Rivals Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch