Menu Premium
Loading...

Need for Speed: Rivals E3 2013 Preview

19/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al voor de E3 liet Electronic Arts het hart van menig racefan sneller kloppen, door Need for Speed: Rivals aan te kondigen. Maar vorige week kregen we dan ook de eerste gameplaybeelden te zien. Melle en Martin hadden het geluk dat ze bij de presentatie van de nieuwste Need for Speed game aanwezig mochten zijn. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er op die presentatie allemaal is verteld? Check de Need for Speed: Rivals E3 2013 preview.

In Need for Speed: Rivals neemt de ‘gewone’ autorijder het op tegen de politie, die je met hun snelle auto’s niet zomaar de regels van de weg laten overtreden. Aan jou de keuze welke richting je inslaat. Kies je ervoor om je tegen de politie te keren en in je dikke wagen als een gek over de weg te scheuren? Of kruip jij liever achter het stuur van een nog dikkere wagen, zodat je als politie andere snelheidsduivels van de weg kunt halen?

Kies je ervoor om zelf te gaan racen? Dan zal de politie je niet alleen achtervolgen per auto, maar bijvoorbeeld ook in helikopters. Weet jij de politie te ontwijken, of juist als agent jouw tegenstanders van de weg te halen?

Need for Speed: Rivals is alweer de twintigste in de franchise, dus de grote vraag is natuulijk of het EA gelukt is de game iets vernieuwends mee te geven. Melle en Martin hebben daar een antwoord op in de Need for Speed: Rivals E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: Ghost Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Need for Speed: Rivals E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch