Menu Premium
Loading...

Premium: Need for Speed Payback Preview: De creative director aan het woord

02/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals menig Gamekings-kijker weet zijn er maar weinig mensen op de redactie met een grotere voorliefde voor het racegenre dan JJ en Koos. Zodoende is het logisch dat zij de aangewezen personen zijn om Need for Speed Payback van een preview te voorzien. JJ mocht afgelopen week aan de slag met met de game en deelt in deze preview zijn bevindingen. Koos is eveneens aangeschoven. Voor velen geldt dat de Need for Speed-serie onderhevig is aan de nodige slijt. Volgens velen is dit te wijten aan uitgever EA. Het bedrijf wordt verweten dat het de serie ongegeneerd uitmelkt. Ondanks deze negatieve tendens verdient dit nieuwste deel in de serie een eerlijke kans. Benieuwd wat JJ en Koos te zeggen hebben over de game? Check nu deze Need for Speed Payback Preview: De creative director aan het woord!

Voelt Need for Speed Payback voldoende fris aan?

De eerder benoemde negatieve tendens heeft ook zijn weerslag op de verkoopcijfers. Al een aantal jaar voldoet Need for Speed niet aan de verwachtingen op commercieel vlak. Voor EA is dit echter geen reden om de handrem op het geheel te plaatsen. EA legt een aantal vragen voor aan William Ho. Ho is werkzaam als creative director bij de studio binnen Electronic Arts die verantwoordelijk is voor Need for Speed Payback. Zoals wel vaker spreekt JJ zijn journalistieke instinct aan om informatie los te peuteren over de nieuwe Need for Speed-release. Op basis hiervan speculeren de heren over hoe de vraag of Need for Speed Payback weer gaat brengen wat we van een goede game uit de welbekende game-serie gewend zijn. Vorig jaar is er geen volwaardige Need for Speed-game uitgekomen, dus de verwachtingen voor Payback zijn hoog.

Wat is jullie mening over de huidige staat van de Need for Speed-serie? Zitten jullie te wachten op Need for Speed Payback? Laat je horen in de comments onder Need for Speed Payback Preview: De creative director aan het woord!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch