Menu Premium
Loading...

Need For Speed Payback Gamescom Preview

23/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom 2017 maakt voor Gamekings alweer een beetje deel uit van het verleden. Afgelopen dinsdag heb je via de streams van Shelly al kunnen zien hoe de Gamekings zich over de beursvloer bewogen. Ook JJ was van de partij op de grootste gamebeurs ter wereld. Aldaar heeft de Gamekings-veteraan geen grote hoeveelheid aan games kunnen checken. JJ was vooral bezig met het maken van een aantal toffe interviews, die later nog op de website zullen verschijnen. Tussen de afspraken door had JJ wel nog tijd om Need for Speed Payback te checken. Als groot racegame-fan is dit een titel die JJ in principe zou moeten kunnen waarderen. Echter, de Need for Speed-serie gaat volgens velen gebukt onder uitmelkerij. EA brengt al jarenlang achter elkaar Need for Speed-games uit. De uitgever lijkt afhankelijk van de geldstroom die deze serie nog altijd oplevert, maar kijkend naar de verkoopcijfers is er toch echt een negatieve spiraal te zien. Of deze Need for Speed Payback wat meer te bieden heeft dan de afgelopen delen hoor je van JJ in deze Need for Speed Payback Gamescom Preview!

Is ‘leuk’ goed genoeg?

Need for Speed Payback ziet dit najaar het levenslicht en heeft te dealen met een hoop concurrentie. Het racegenre is na een dip weer springlevend en dat is te zien in het grote aantal games in het genre. Zodoende moet Payback van goede huize komen om in commercieel opzicht de kar te trekken. JJ vertelt je wat deze nieuwe Need for Speed anders maakt dan de vorige delen. Leuk detail is dat de soundtrack een Nederlands nummer bevat. In dit deel zal het nummer ‘Kleine Jongen’ te horen zijn. Het betreft hier niet het nummer van André Hazes, maar de uitvoering van Lil’ Kleine. Dit nieuws werd niet door iedereen even hartelijk ontvangen, maar het is niettemin het vermelden waard.

Wat denken jullie van deze nieuwe Need for Speed? Zien jullie nog toekomst in de serie? En kunnen jullie Lil’ Kleine zijn invloed waarderen? Laat je horen in de comments onder deze Need for Speed Payback Gamescom Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch