Menu Premium
Loading...

Need for Speed: Most Wanted Wii U Review

03/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Need for Speed: Most Wanted? Alweer? Ja inderdaad, alweer. Na de versie uit 2005 kwam er recentelijk een nieuwe game in deze serie voor bijna alle platformen. Een maand of vijf na deze lancering op de consoles en PC heeft EA besloten dat de Wii U ook een Need for Speed: Most Wanted kon gebruiken. De vraag is natuurlijk hoeveel er veranderd is aan deze port naar de Wii U. JJ en Martin hebben voor de derde keer Need for Speed: Most Wanted gespeeld en voor de tweede keer de 2012 versie. Of het nog altijd zo’n plezier is, dat zie je in de Need for Speed: Most Wanted Wii U Review.

Het heeft iets raars dat een game eerst een tijdje moet wachten voor het als een port op een nieuwe console verschijnt. Waar veel ontwikkelaars en uitgevers niet kunnen wachten om de nieuwe grenzen op te zoeken van de volgende generatie consoles, blijven ze vaak toch even wachten of schrappen ze het totaal als het gaat om een Wii U versie. Uiteindelijk is EA toch overstag gegaan met de Need for Speed: Most Wanted game. Nu deze game ook op de Wii U verschijnt, wordt er ook enigszins meer van verwacht. Het is immers een console van de volgende generatie en de game is inmiddels ook al een tijdje uit. Wat zou er verbeterd aan zijn?

JJ en Martin hebben de Wii U aangezet en hebben hun racepak aangetrokken om met volle vaart te blazen achter hun scherm. Hoe dat bevallen is en of het de moeite waard is, dat is nog even de vraag. Gelukkig krijg je snel antwoord op je vraag, als je de Need for Speed: Most Wanted Wii U Review checkt!

Ontwikkelaar: Criterion Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Wii U, Xbox 360, PlayStation 3, PS Vita enNeed for Speed: Most Wanted Wii U Review Mobile

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch