Menu Premium
Loading...

Need For Speed Most Wanted Review

06/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Do you feel the need? For speed… Nee niet Top Gun The Game, maar Need For Speed Most Wanted. Alweer? Jep, alweer. Maar nu nog mooier, nog uitgebreider en nog meer next-gen. Of is het gewoon meer van hetzelfde? Skate en JJ gaan je dat eens haarfijn uitleggen met statistieken en diagrammen in de┬áNeed For Speed Most Wanted review.

Het is een beetje hetzelfde verhaaltje als de originele Most Wanted: je racet illegaal in een open wereld en dat zo asociaal mogelijk om zo hoog mogelijk op de ‘Most Wanted’ lijst te komen. De zwarte lijst welteverstaan, waar alleen de meest bad-ass racers op komen die echt alle regels aan hun laars lappen.

Maar wat blijkt nou, dit nieuwe deel van Need For Speed Most Wanted is online eigenlijk een heel sociale game. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de high scores van je vrienden. Bij iedere race zie je voor hij start, de beste score die je vriend in dezelfde race heeft gehaald wat natuurlijk motiveert om een betere tijd neer te zetten.

Wie van de redactie de beste tijden in Need For Speed Most Wanted heeft neergezet hoor je in de Need For Speed Most Wanted Review.

Ontwikkelaar: Criterion Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, PC, PS Vita en Wii U

Need For Speed Most Wanted Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch