Menu Premium
Loading...

Need for Speed Heat Review: kopen, budgetbak of slopen?

12/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de race-gamers onder ons is het een mooie week. Vooral voor de mensen die van arcade racing houden. Need for Speed Heat is sinds afgelopen vrijdag speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Koos en JJ gingen er tijdens de eerste 30 minuten van al even mee aan de slag, maar hebben nu wat meer tijd met de game doorgebracht. Benieuwd naar hun mening? Check deze review!

De Heat in Need for Speed Heat

Want zowel tijdens races als daarbuiten kan het behoorlijk verhit worden. Zowel qua spanning als qua frustratie. De game¬†doet, zoals je wel kan verwachten, niet veel anders dan de vorige Need for Speed-games. Het is gewoon weer ouderwets racen met zo af en toe politie om je heen. Er is echter een groot verschil tussen dag en nacht. Ga overdag de uitdaging aan in Speedhunter Showdown, en verdien geld in race-, drift- en off-road-evenementen. Duik vervolgens ’s nachts de onderwereld in met straatraces waarmee je je reputatie kan verhogen. Voor iedereen dus wat. En verwacht vooral s’nacht’s natuurlijk flink wat politie. Alles wat je dan doet is namelijk alles behalve legaal. Op eigen risico dus.

Het begin van de revival?

Dat is de vraag. Want de laatste paar Need for Speed’s waren zeker niet zo’n groot succes als dat de eerste paar games dat waren. Deels omdat de focus van gamers steeds meer begint te liggen op simulatie, deels omdat de Need for Speed-games kwalitatief gezien gewoon simpelweg achteruit zijn gegaan. En de naam van EA zorgt natuurlijk meteen voor de connectie met loot boxes, iets waar de vorige Need for Speed game veel kritiek over kreeg. Zitten er nu weer loot boxes in de game? Is de game een vermakelijk vervolg van de game-serie?

Ben jij van plan de game te kopen of heb je de hoop inmiddels opgegeven?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch