Menu Premium
Loading...

Necromunda: Hired Gun review: kopen, budgetbak of slopen?

09/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nagelnieuwe review op je scherm vlak voor de E3 week? Jazeker, that’s how we roll baby. Deze keer wordt er een nieuwe Warhammer game gereviewed. En wie anders dan Skate en JJ zijn erbij om deze review voor jou op te nemen? Met Necromunda: Hired Gun gaat Warhammer met het FPS genre aan de slag. Geheel nieuw terrein voor de fans van de Warhammer 40K serie en dat maakt het uiteraard best wel tricky. De vraag is: werkt Warhammer als shooter of niet?

Een mooie wereld

Wat we van tevoren alvast vast mogen stellen, is dat de wereld van Hired Gun zeker een rijke en mooie is. Het design team heeft zijn best gedaan, waardoor de game er in ieder geval prachtig uit ziet. Maar dikke graphics eisen altijd hun tol. Ook hier. Necromunda: Hired Gun heeft op oude consoles nog best wel last van wat kuren hier en daar. Iets wat bij de PC versie minder erg is. Het maakt dus nogal wat uit waar je de game op speelt. Een gevolg van de cross gen manier die er heerst in de industrie. En dit is helaas niet het enige wat er met de game mis is. Kun je daarom nog wel een aanrader noemen, of moet je hem toch nog even links laten liggen of is de game je geld helemaal niet waard? Je vindt al deze antwoorden en meer in deze review.

Risico’s spreiden

Wat je tegenwoordig uiteraard steeds vaker ziet is dat games hun risico’s proberen te spreiden. Het is belangrijk om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. En de manier waarop je dit kan doen is door je game op zoveel mogelijk systemen uit te brengen. Maar dan moet jouw game wel te spelen zijn op al die systemen.¬† En dat is nu net iets wat ervoor zorgt dat deze game ietwat schuurt. Ben je benieuwd naar wat Skate en JJ van deze game vinden? Je vindt de antwoorden in deze¬†Necromunda: Hired Gun review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch