Menu Premium
Loading...

NBA 2K23 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

17/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een bekend gegeven. Net als EA dat doet met FIFA, brengt 2K elk jaar een nieuwe NBA 2K game uit. Je kunt daar de klok op gelijk zetten. En dit jaar is dat NBA 2K23, dat sinds 9 september in de stenen en virtuele winkels ligt. De echte basketbal-fan ziet meteen iets tofs, en dat is het getal ’23’ . Dat is namelijk het rugnummer van de beste basketballer ooit, Michael Jordan. Logisch dat NBA 2K23 ook voor een groot deel in het teken van deze legende staat. NBA2K is al jarenlang de beste sportgame op de markt. Wie anders beweert moet heel snel naar de opticien toe. Er is echter ook steeds één probleem: het pay-to-win gehalte dat het spel kent in de vorm van V(irtual) C(urrency). Het spel was de afgelopen jaren nogal commercieel ingestoken. En dat vond niet elke gamer tof. JJ was er daar een van. Hoe staat de vlag er dit jaar voor? Je ziet en hoort het in de NBA2K23 review.

NBA 2K23 review: De game zit ramvol met harde content

NBA 2K23 kent ook dit jaar de bekende modes. Show jouw talent zien in MyCAREER. Combineer a la FUT de beste spelers in MyTEAM. Creëer je eigen dynastie in MyGM, of stuur de NBA in een nieuwe richting met MyLEAGUE. Tot slot kun je gewoon los ballen met NBA of WNBA teams in PLAY NOW. Nieuw is de Jordan Challenge die je de mooiste en meest belangrijke momenten uit Jordan’s illustere carrière laat herbeleven.  Meer dan genoeg te doen dus. Iets waar het de NBA2K serie nooit aan ontbroken heeft.

Bederft de VC-plaag het spelplezier voor de basketbal purist?

Dat de 23-editie weet strak wordt qua gameplay en beeld dat kunnen we nu al verklappen. Maar die VC-ellende. In hoeverre verneukt die voor gamers die geen pay-to-wij willen zien, het spelplezier? JJ sloot zich een weekend op en probeerde alles uit. Zijn oordeel zie en hoor je in de NBA2K23 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch