Menu Premium
Loading...

NBA 2K20 Review: De beste sportgame met veel microtransactions

13/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

NBA 2K20 is inmiddels een weekje uit en JJ heeft, ondanks zijn ziekte, de game natuurlijk weer kapot gespeeld. Hij is ten slotte de enige op de redactie die de game echt zo fanatiek speelt en dus kan reviewen. De game komt elk jaar opnieuw uit met nieuwe teams en nieuwe spelers. De vraag is echter of de fantastische gameplay het wint van de enorme aanwezigheid en opdringerigheid van de VC en de loot boxes.

NBA 2K20 weer vol met fantastische gameplay

Wat dat betreft kan geen enkele sportgame waarschijnlijk in de buurt komen van NBA 2K. Elke seizoen weer weet de game zich op dit vlak te verbeteren. De game is zo in te stellen dat voor iedereen het een vermakelijke game blijft. Voor de arcade-gamers kunnen de sliders en de snelheid van de game makkelijk aangepast worden. Voor de die hards en de gamers die van realistische gameplay houden geldt hetzelfde. Zo kan de game dus gewoon ingesteld worden op de manier waarop jij het liefst speelt. Iedereen tevreden!

Maar de loot boxes en de VC…

Daar zul je mee moeten leven. Het is al jaren in sportgames aan de hand (zie Madden en FIFA) en ook NBA 2K ontkomt er niet aan. Vooral in MyTeam en MyCareer wordt je er net zoals in de vorige games mee doodgegooid. Wie graag wil spelen op schoenen van Nike of shirts wil hebben van een bepaald merk of team zal flink moeten dokken. Dit was de afgelopen jaren niet anders, maar dit keer kun je je kont niet keren of er is alweer reclame voor VC en andere merken. Helaas is dit nu de realiteit…

Speel jij de game of heb jij de vorige games gespeeld en zo ja irriteerde de reclame en de aanwezigheid van VC je ook zo enorm? Is de gameplay goed genoeg om daar langsheen te kijken? Hoe lang gaan bedrijven deze lijn nog doortrekken?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch