Menu Premium
Loading...

NBA 2K15 Review

14/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar blies NBA 2K14 iedereen weg. Hoe brengt ontwikkelaar Visual Concepts het er dit jaar vanaf met de nieuwe basketbalgame? Je hoort het van Skate en JJ in de NBA 2K15 Review!

De MyCareer Mode is veruit het populairst in de NBA 2K-serie. Dit jaar zal dat niet anders zijn. In deze game mode kun je jouw eigen toekomstige NBA-ster creëren, waarna je als proefspeler voor een team mag uitkomen om jezelf te bewijzen. Binnen de teams word je sinds dit jaar bijgestaan door een mentor, die jou adviseert over jouw spel, maar ook bij je komt klagen als je er niks van bakt. Verschillende sterspelers zijn gevraagd om mee te werken aan dit onderdeel, waardoor hun eigen stem daadwerkelijk in de game aanwezig is. Qua gameplay lijkt het al jaren wel goed te zitten, maar online schijnen er nogal wat problemen met de servers te zijn, wat ook invloed heeft op de singleplayer-ervaring. Komt 2K Sports hiermee weg?

Check nu wat Skate en JJ van NBA 2K15 vinden in deze review! NBA 2K15 is sinds 10 oktober uit voor de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

NBA 2K15 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch