Menu Premium
Loading...

NBA 2K14 Review

29/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De echte sportfanaten JJ en Skate zijn bij elkaar gekomen om de nieuwe basketbalgame van 2K Games te bespreken. JJ is een groot fan van Amerikaanse sporten en Skate is ook niet vies van een virtueel potje basketbal. Beiden hebben de game grondig gespeeld en gaan jou nu vertellen of deze titel beter is dan het vorige deel in deze NBA 2K14 Review.

In de Verenigde Staten zijn er een aantal sporten heel erg populair. American football, basketbal, honkbal en ijshockey worden enorm veel bekeken. In Nederland hebben we natuurlijk hele andere voorkeuren als het om het bekijken van sport gaat. Basketbal is hier niet zo groot als daar, maar er zijn toch nog genoeg fans die de game in Nederland spelen. Zoals bij veel sportgames heb je enorm veel controle over de sporters waarmee je speelt. Als je bijvoorbeeld voornamelijk een FIFA-speler bent, maar nu NBA 2K14 eens wilt proberen, kan het zijn dat je even moet wennen. Er zijn namelijk veel meer trucjes mogelijk dan in de voetbalgame van EA.

Bij eerdere 2K NBA-games hebben we gezien dat er een bepaald thema is uitgekozen. Vorig jaar draaide alles om de bekende namen van vroeger, want zo kon je met het ‘dream team’ spelen of die enorm vette dunk maken die Michael Jordan altijd kon. Dit jaar staat alles in het teken van de grote Miami Heat-speler Lebron James en een aparte game-mode kun je zijn carrière naspelen en ervoor zorgen dat Miami weer kampioen wordt. Is dit een groot positief punt voor 2K NBA14?

Ben jij een echte NBA-fan of ben je gewoon benieuwd hoe deze nieuwe game van 2K Games is? Bekijk dan snel de review om te zien wat JJ en Skate ervan vinden!

Developer: Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC, Mobile
NBA 2K14 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch