Menu Premium
Loading...

NBA 2K13 Wii U Review

05/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat JJ enorm fan van NBA 2K13 is, is niet het grote geheim van 2012. Nu is deze game onlangs ook verschenen op de Wii U en heeft hij Martin mee voor de camera gesleurd om eens te kijken wat de Wii U met deze al “perfecte” sportgame doet in de NBA 2K13 Wii U Review.

NBA 2K13 is afgelopen jaar verder gaan bouwen op de al succesvolle sportserie. Het is 2K Games wederom gelukt om ook nu veranderingen toe te voegen die van waarde zijn en de game nog beter te maken dan het al was. Nu is de vraag natuurlijk; is ze dat ook gelukt met de Wii U-versie. Je mag toch wel verwachten dat er iets leuks gedaan wordt met de nieuwe Wii U GamePad.

Zo kun je namelijk de GamePad op jouw tv richten en een totaal niet gesponsorde biometrische scanner tevoorschijn toveren. Hiermee kun je zien of je jouw spelers niet aan het oververhitten bent. Rood betekent waarschijnlijk dat je speler doodvalt als hij niet snel gewisseld wordt. Ook kun je nu in-game wissels plaatsen en in plaats van met je D-pad te kloten, kun je nu op het scherm van je GamePad tikken om tactische aanpassingen door te geven.

De game ziet er net zo goed als op de Xbox 360 en de PlayStation 3 en speelt ook nagenoeg hetzelfde. Oftewel, de game is sowieso zo goed als hij maar kan zijn. Alles zit er in, in tegenstelling tot FIFA 13 waar er een paar gamemodes uit waren gehaald. De online mogelijkheden zijn ook gewoon aanwezig. Dus heb jij een Wii U in huis en je vraagt je af of je deze game in huis moet halen, kijk dan deze NBA 2K13 Wii U Review.

Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Games
Platform: Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii en PSP

NBA 2K13 Wii U Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch