Menu Premium
Loading...

NBA 2K13 Review

04/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle sportfanaten opgelet! Visual Concepts, de makers achter de NBA 2K serie, komt aanstaande vrijdag met hun nieuwe deel, NBA 2K13, naar je console en PC. Tijd om de game te reviewen en te kijken wat Visual Concepts heeft uitgevoerd de afgelopen tijd. Hebben ze de game alleen een beetje opgepoetst, of zijn ze hard aan de slag gegaan om de game nog beter te maken. Sportfans Skate en JJ hebben NBA 2K13 gecheckt en zijn tot een conclusie gekomen. Wat deze conclusie is, kun je zien in de NBA 2K13 Review.

Als je zoals Visual Concepts, de makers van de NBA 2K serie, een franchise hebt waarin je uitblinkt en je vorige game, NBA 2K12, al bestempeld werd als de beste basketball game ooit, dan weet je dat het lastig gaat worden om met het vervolg, namelijk NBA 2k13, dat te overtreffen. Hoe dan ook, of ze dit slecht of goed gedaan hebben, daar vertellen Skate en JJ jou meer over.

In NBA 2K13 zijn, ondanks zijn top niveau, een aardig aantal nieuwe toepassingen doorgevoerd. Zo zie je veel meer van de basketball cultuur door de game heen, je ziet hoe de spelers zich klaarmaken voor een wedstrijd en hoe zij zich vermaken na de wedstrijd. Ook is het besturen van een bepaalde speler nog realistischer gemaakt, en zijn er via de nieuwe bediening met de rechter stick een aantal vette nieuwe moves te maken. Daarnaast zorgt Jay-Z voor de muziek in de game, maar krijg je onder het spelen ook af en toe wat anders dan hiphop voorgeschoteld. Zo zijn er bands te horen zoals Coldplay en U2. Kortom ga er lekker voor zitten, en kijk hoe Skate en JJ als sportliefhebbers praten over de nieuwe NBA 2K13. Check dus snel de NBA 2K13 Review.

Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
PlatformXbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC, PSP en Wii

NBA 2K13 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch