Menu Premium
Loading...

NBA 2K13 Democheck

26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

NBA 2K13 DemocheckDe demo van NBA 2K13 is nu beschikbaar om te spelen en wij hebben hem onder de loep genomen. Boris en JJ gaan los over NBA 2K13 en praten over wat ze van de game vinden tot nu toe. Het is bij jullie waarschijnlijk al bekend wat JJ van de game vindt, maar hoe denkt Boris er over? Check snel de NBA 2K13 Democheck.

NBA 2K13 komt 5 oktober in Europa uit, de demo is er nu al en daarom deze democheck. De NBA 2K serie komt elk jaar met een nieuw deel en is misschien niet zo vernieuwend. Dit hoeft gelukkig ook niet, want de makers van NBA 2K13, namelijk Visual Concepts, weten wel hoe ze een waardig vervolg moeten maken. Door middel van Motion Capture heeft Visual Concepts de bewegingen van de NBA spelers levensecht kunnen namaken. De game ziet er door deze techniek steeds realistischer uit, de beweging van de spelers is bijna altijd vloeiend en gevarieerd. Naast de verbetering van de vormgeving om het aangenamer te maken voor het oog hebben de makers een nieuwe techniek toegepast waardoor je anders dribbelt. Hierdoor kun je nieuwe bewegingen maken tijdens het dribbelen met de rechter stick. Daarnaast zijn er een aantal leuke nieuwe features toegevoegd. Naast alle grote NBA spelers heeft Visual Concepts ook een grote naam buiten de basketbal wereld binnengehaald voor NBA 2K13. Alhoewel degene waar we het over hebben, Jay-Z, is gedeeltelijk eigenaar van de Brooklyn Nets. Bij een goede sportgame hoort natuurlijk een goede soundtrack, en dat kan je wel aan Jay-Z overlaten.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld het oude Dreamteam uit ’92 laten spelen tegen het nieuwe Dreamteam uit 2012, of zelfs een combinatie hiervan. Alleen dat is niet besteed aan de demo, want daar kun je alleen de eerste quarter van de finale wedstrijd van de play-offs van vorig jaar tussen Oklahoma City Thunder en Miami Heat spelen. Ondanks misschien niet al te veel grote vernieuwingen op het eerste gezicht in NBA 2K13, blijft het een sterke gameserie. Hoe bevalt de demo bij Boris en JJ? Check snel de NBA 2K13 Democheck.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch