Menu Premium
Loading...

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Review

14/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ninja, wie wil het niet zijn? Op superheld en ruimtereiziger na, misschien wel het meest gedroomde baantje ter wereld. Naruto is het en het biedt jou de kans om kont te schoppen met zijn ninja moves. Je kunt natuurlijk ook kont schoppen met de ninja bad-guys en alles op je pad vernietigen. Welke kant je ook kiest, je gaat de strijd aan met meer vijanden uit de franchise dan ooit te voren. Of de game daarmee ook beter wordt dan ooit te voren, dat hoor je in de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Review.

Zoals je gewend bent van Japanse games, zul je ook hier veel worden onderbroken door enorm lange verhalende gesprekken. Dit wordt wel afgewisseld door de nodige actie. Iets wat je kunt verwachten van een vechtgame met ninja’s natuurlijk. Zal het verhaal je mee kunnen slepen en boeien, of zal het slechts de flow uit je actievolle gevechten halen?

Anime is ijzersterk in je meeslepen in het verhaal. Maar zoals we vaker hebben gezien, is een gameversie van een serie of film niet altijd in staat hetzelfde niveau te bereiken. Iets waar, verbazingwekkend genoeg, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 wel aan voldeed. De lat ligt daarmee hoog voor dit volgende deel.

Met alle hoge verwachtingen is het moeilijk om alles na te leven. Toch zijn de fans vol vertrouwen dat ook dit nieuwe deel van hun dierbare franchise zich weet te bewijzen. Of dat terecht is, zie je in de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Review.

Ontwikkelaar: CyberConnect2
Uitgever: Namco Bandai Games
Platform : Xbox 360 en PlayStation 3
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch