Menu Premium
Loading...

Narcos Mexico Review: “Seizoen 4, het beste tot nu toe”

15/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van Koos’ en JJ’s favoriete series op Netflix, Narcos, keert terug met een gloednieuw seizoen. Het verhaal rond Pablo Escobar en de Colombiaanse drugs-kartels is (prachtig) afgerond in de de eerste drie seizoenen, hoogste tijd dus om de grens over te gaan naar Mexico en te ontdekken hoe de narco-cultuur, die vandaag de dag zoveel slachtoffers eist, is ontstaan en zich heeft ontwikkeld tot misschien wel de grootste drugs-industrie ter wereld. Vanaf vrijdag 16 november 2018 kan iedereen gaan genieten van het nieuwe seizoen, dat Narcos Mexico heet. JJ en Koos mochten deze week al zes afleveringen checken en geven in dit, geheel spoilervrije item aan of de stijgende lijn in kwaliteit zich in het vierde seizoen wederom voortzet.

Mexico is Colombia, maar dan nog bloediger

Narcos Mexico draait om ex-politieagent Félix Gallardo, gespeeld door Diego Luna. Gallardo was in de jaren 80 de grondlegger van de hedendaagse narco kartels. Hij begint in de eerste aflevering als corrupte agent en weet zich vervolgens even geduldig als meedogenloos op te werken tot de leider van Mexicaanse kartel Guadalajara. In die hoedanigheid zorgt hij er voor dat het verbouwen en handelen in drugs in Mexico een internationale industrie wordt in plaats van een lokale bijverdienste. Het wordt big business. Een big business die leidt tot terreur en vele doden en Mexico omvormt tot een ware narcostaat.

Felix tegenspeler is niet langer mister Pena, maar de DEA agent Kiki Camarena (gespeeld door Michael Pena) die naar Guadalajara wordt overgeplaatst. Hij ziet zich daar geconfronteerd met een tot op het bot corrupt systeem. De strijd tussen die twee gaat, zonder al te veel te verraden, epische vormen aannemen in de dit nieuwe seizoen van Narcos. JJ durft zelfs al te stellen dat hij het nu al vetter vindt dan de vorige drie delen. En die waren al zo dik!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch