Menu Premium
Loading...

Namco Museum Arcade PAC Review: “Is dit dé collectie van retro games?”

04/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk eens aan, lekker op je zondagmiddag genieten van de beste retro games. Bandai Namco is namelijk met een hele toffe arcade collectie voor de Nintendo Switch gekomen. Zo kun jij heerlijk genieten van alle oude classic games, thuis op de bank of misschien wel onderweg naar je werk of school. Zo hebben de oude mannen Boris en Emiel even de vingertjes gestrekt en zijn ze lekker aan de slag gegaan met deze gouden games. Gaat dit pakket voldoen aan de eisen van deze oude game veteranen? Of is het tijd om deze arcade classics achterwege te laten? Ben jij er klaar voor? Check dan het item Namco Museum Arcade PAC Review: “is dit dé collectie van retro games?”

12 games in één!

In de Bandai Namco Museum Arcade PAC krijg je te maken met een berg verschillende arcade games. Zo kun je lekker genieten van maar liefst drie varianten van Pac-Man. Naast de bekende classics kun je natuurlijk ook genieten van twee soorten Galaga. En iedereen weet dat dit toch wel één van de favoriete arcade games van Boris is. Het liefst zou hij zijn tv 90 graden draaien om op deze manier heel de dag Galaga te kunnen spelen.

Toch wel prijzig voor deze tijd

Voor de mensen die echt fan zijn van de classic arcade games is het het misschien wel waard om de volle prijs neer te tellen, maar voor de nieuwe generatie gamers kan dit toch wel een rib uit het lijf kosten. De game gaat namelijk over de toonbank voor €39,99. Voor 12 kleine arcade games kan dit best wel prijzig zijn. Toch zijn er mensen die voor alleen al Galaga 20 euro zouden neerleggen. De spellen variëren van sport games tot actie games. Wat vinden jullie van dit pakket? Vinden jullie het waard om voor deze prijs, deze 12 kleine arcade games te spelen op je Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch