Menu Premium
Loading...

NAM 19: Wij gingen gamen in Hanoi, maar wat er toen gebeurde…

16/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het Songkran festival inmiddels achter ons gelaten en richten ons vizier op Vietnam. Na een korte vlucht wordt Jelle plots geweigerd bij de douane omdat er iets mis zou zijn met het visum wat hij heeft aangevraagd. Even een zweetmomentje dus!

Dream Games Arcade

Het eerste wat je natuurlijk wil doen in Vietnam is op zoek gaan naar de grootste arcade in Hanoi. Gelukkig had JJ al wat research gedaan en konden we gelijk an de slag. Niet onbelangrijk, want er stond nogal wat op het spel. JJ had een nieuwe challenge voor Daan en ik waarbij de verliezer als eerste een teug van de beruchte Snake wine moet gaan nemen.

Cyzone & Regis Gaming Center

Naast arcades zijn ook gaming cafe’s aka cybercafe’s zoals ze die hier noemen wat de klok slaat in Vietnam. Gamen is vooral een sociale activiteit en wordt dan vooral bedreven in publieke ruimtes. Wij zochten er op onze eerste echte dag in Hanoi er gelijk twee op.

PS4 Bazen

Net toen we op het punt stonden onze dag af te ronden stuitten we plots op wel iets heel erg tofs. Wat het precies is ga ik je niet vertellen, daarvoor moet je het item maar kijken. Wat ik wel kan zeggen is dat het met PS4 Bazen te maken heeft! ;-)

Nogmaals bedankt voor de overweldigende support en tot de volgende aflevering. Team Vietnam calling it a night!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch