Menu Premium
Loading...

NAM 19: Super Soaked in Bangkok

14/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan, het allereerste item vanaf locatie! We ruilen dit keer Amsterdam om voor Bangkok. Een tussenstop voordat we naar het beloofde land van Vietnam trekken om de Vietnam Gaming Expo te gaan checken.

Challenge #1

Al voordat wij het het vliegtuig instapten kregen we al de eerste challenge van JJ te horen. Volledig in de vorm van diverse spionage films. Wat de challenge is ga ik natuurlijk niet verklappen, dan moet je het item maar gaan kijken ;-).

Slaapgebrek

Een van de grootste irritaties van het vliegen vinden we altijd het moeilijk in slaap vallen. Jelle heeft zijn fuck-you pillen die hem faciliteren om in slaap te vallen, ik heb mijn temazapam maar Daan, Daan heeft helemaal niets en dat kwam hem duur te staan. Op een 12-urige vlucht wist onze grote vriendelijke reus slechts 30 minuten zijn ogen te sluiten. Wees dus extra lief voor hem in de comments, want hij heeft diezelfde avond nog deze edit gedaan.

Songkran

Na een lange vlucht kwamen we eindelijk aan in Bangkok. Feest! Want het is Songkran. Songkran is het Thaise nieuwjaar waarin mensen massaal met Super Soakers de straat op gaan en elkaar natspuiten.

Challenge #2

En daar kwam gelijk de tweede challenge van JJ om de hoek kijken. De Premium bazen gaan in de ‘NAM 19 Discord bepalen wie van ons de meest gruwelijke Super Soaker heeft gekocht, de verliezers moeten de winnaar trakteren in Hanoi. Daarnaast nemen we de winnende Super Soaker mee terug naar Nederland en stoppen we hem in de ultieme loot box die we verloten onder iedereen die op The Great Wall staat.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch