Menu Premium
Loading...

Nam 19: Het verhaal achter het frustrerende Flappy Bird

21/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Flappy Bird… Wie kent het niet! Het frustrerende spelletje voor je mobiele telefoon kwam, zag en overwon. Om vervolgens verwijderd te worden. Waarom werd de game offline gehaald? Wat is het echte verhaal van de maker? JJ wist de maker te vinden, ondanks dat het zowat een kluizenaar is! Benieuwd naar het verhaal achter de game? Check dit item!

Flappy Bird frustreerde behoorlijk wat mensen

Het lijkt een simpel spelletje, maar man wat was het frustrerend moeilijk! En dat vonden behoorlijk wat mensen behoorlijk kut. De maker van Flappy Bird trok zich dat behoorlijk aan. Maar waarom? JJ verteld je het fijne achter het verhaal van de game. Check snel de video!

De maker wou gewoon een game maken

De maker van Flappy Bird wou gewoon een game maken, en het liep eigenlijk helemaal uit de hand. Hij werd nachts gebeld door journalisten, hij kreeg haat berichten en een introverte guy als hij kon dit allemaal helemaal niet gebruiken. Is het maken van games nog wel zijn passie? Of heeft dit het helemaal verpest?

Waar werkt Dong Nguyen nu aan?

De maker van Flappy Bird maakt nog steeds games, benieuwd naar welke games hij nu maakt? Check dat in de video! Het is weer heel wat anders dan Flappy Bird in ieder geval, dat kunnen we je al wel vast beloven!

Wat is jouw high score in Flappy Bird?

En heb jij Flappy Bird gespeeld? En wat is de hoogste score die je hebt gehaald in de game? Laat het ons weten in de comments en drop daar ook gelijk al je vragen! Wat vond je van Flappy Bird? Heb jij ook je telefoon stukgeslagen of uit het raam gegooid? Of kon jij rustig een score van 200 halen? Laat het ons weten. Wij vonden de game in elk geval best moeilijk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch