Menu Premium
Loading...

Nam 19 dubbele Bonus: toiletten in Vietnam & Star Wars tijd!

20/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Gewoon een dubbele bonus! Is dat even lekker. Dit is alleen niet voor de gevoelige kijkers die een zwakke maag hebben. We gaan eens even kijken naar de urinuars van Hanoi. Dit item is letterlijk de shit! En ook Star Wars komt langs…

Koos moet plassen

Koos moet plassen. Ja dus? Hoor ik je denken. Maar het is goor in Hanoi. Behoorlijk goor. Maar mag Koos wel pissen? Je mag namelijk om een bepaalde tijd niet pissen. He wat vervelend. Als je buikgriep zou hebben wordt het zo al helemaal lastig. In de steegjes waar hij doorheen moest kon hij zijn gulp waarschijnlijk niet eens vinden.

Star Wars tijd!

Een nieuwe film, een nieuwe game, en de drie grootste Star Wars fanaten zitten gewoon in Hanoi. Onhandig! Maar we gaan het er natuurlijk ook gewoon daar even over hebben. Want zo zijn we dan ook wel weer. Hoe hebben Jelle,Daan en Koos al het Star Wars nieuws ontvangen? Flesje water erbij, dat kan namelijk wel goed bij zulke warme temperaturen.

The Mandalorian

Een heuse Star Wars serie, en de mannen hebben die trailer gewoon nog steeds niet gekeken! Waarom niet? En vind Koos de kwaliteit wel oke? Bounty Hunter tijd!

Wat vonden jullie van The Mandalorian? En hebben jullie de trailer op net zo’n epische manier gekeken als Jelle en Koos? Laat het ons weten in de comments en drop daar ook gelijk al je vragen voor de heren in Vietnam! Dat vinden ze namelijk hartstikke leuk. En wanneer wordt dat flesje water eens vervangen door zo’n ouderwetse geelgoude rakker? Je ziet het heel erg snel en uiteraard nergens anders dan op Gamekings! En laat trouwens ook gelijk even weten wat jij van alle Star Wars footage vond de afgelopen weken, heb je ook zo’n zin in de serie en de film?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch