Menu Premium
Loading...

Nam 19 Bonus: Twee Ajacieden in Hanoi en het levensgevaarlijke verkeer

17/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat jullie geen genoeg van de content uit Vietnam kunnen krijgen en de heren weer fit zijn, gooien we er vanaf nu dagelijks een Nam 19 Bonus item tegenaan. We noemden dit in het originele programma ‘De Challenge van de Dag’, maar omdat we zo veel toffe, vaak ook nog gamegerelateerde zaken ontdekken in Vietnam, maken we hier gewoon een Nam 19 Bonus item van. Dat dekt beter de lading. Er zitten challenges in, maar ook andere zaken. Zo wordt er, als je dit kijkt, een vlog gemaakt in een coole gameshop in Hanoi.

Hoe kun je om 2:00 uur ’s nachts Ajax kijken in een stad waar alles dicht is

Dit eerste Nam 19 bonus item bevat twee onderdelen die door JJ vanuit de studio van een inleiding voorzien worden. Het betreft twee uitgebreide vlogs (verwar het dus niet met de kunstig geëditte Road Trip items van Koning Daan). De eerste gaat over twee Ajacieden in Hanoi. Want wat doe je als je jouw club in de kwartfinale van de Champions League wilt zien spelen en je kunt niet gebruik maken van jouw Ziggo Sport account? Het is daar 2:00 ’s nachts. En dan gaat alles in Hanoi dicht… Koos en Daan geven echter niet zo gauw op en gaan de stad in op zoek naar een TV waar ze hun Godenzonen kunnen zien spelen.

Koos waagt lijf en leden in het verkeer van Hanoi

En dan het verkeer van Hanoi. Dat behoort tot het gevaarlijkste ter wereld. Als je denkt dat we hier in Amsterdam met de nieuwe scooterregels een ding hebben, dan heb je Hanoi nog niet gezien. Logisch dus dat JJ de drie een challenge had meegegeven om de verkeersdrukte in deze metropool te doorstaan. Met gevaar voor eigen lijf en leden. En Koos was de lul. Met Vangelis op de achtergrond…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch