Menu Premium
Loading...

Nam 19 Bonus: Tijd voor het enige echte Vietnamese bier!

21/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan alles komt helaas een einde, zo ook aan ons Premium Nam 19 avontuur. En zo op het einde is het tijd om de teugels een beetje los te laten en is het tijd voor bier! De mannen gaan aan de borrel!

Hoe wild maken de mannen het?

Gaat Jelle op straat slapen? Gaat Daan streaken? Of moet Koos kotsen? Je ziet in dit item wat het Vietnamese bier met de mannen doet! Bier is heel speciaal in Vietnam, het is immers een echt bierland, het kost niks en het heeft een erg typische smaak. Tijd voor een heuse proeverij!

De mannen nemen een momentje voor zichzelf

Het is kei druk in Hanoi, scooters, mensen en een continue stroom van chaos. Tijd voor een momentje voor onszelf. Helaas is de bardame niet aanwezig, en geholpen worden door iemand anders voelt toch een beetje als vreemdgaan. De mannen rijdende scheve schaats met het nieuwe barpersoneel en proeven het frisse Vietnamese bier, lekker lekker!

40 cent voor 2 biertjes!

40 cent voor 2 bietjes! Dat betaal je niet op een terras in Amsterdam. Is dat even heerlijk! Koos pakt alle flappen erbij en gaat even mad spenden van z’n Gamekings salaris. Want dat kan in Vietnam. En what happens in Vietnam stays in Vietnam!

Waarom is het bier er zo goedkoop?

Is het stieren pis? Is het sinaasappelsap? Fanta? Waarom is dit bier zo goedkoop? Is het wel echt bier? Jelle is erachter gekomen door eens even flink rond te vragen. Ben jij ook zo benieuwd naar waarom het bier zo goedkoop is? Jelle verteld het je wel even. Het is verdomme gewoon koud bier uit een fust. Hoe dan!?

Laat in de comments even weten wat je van dit item vond. Stel ook gerust al je vragen en laat al je opmerkingen achter in diezelfde comments. Cheers!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch