Menu Premium
Loading...

Nam 19 Bonus: een origineel kapsel voor Jelle door de straatkapper

18/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat jullie geen genoeg van de content uit Vietnam kunnen krijgen en de heren weer fit zijn, gooien we er vanaf nu dagelijks een Nam 19 Bonus item tegenaan. We noemden dit in het originele programma ‘De Challenge van de Dag’, maar omdat we zo veel toffe, vaak ook nog gamegerelateerde zaken ontdekken in Vietnam, maken we hier gewoon een Nam 19 Bonus item van. Dat dekt beter de lading. Er zitten challenges in, maar ook andere zaken. Zo wordt er, als je dit kijkt, mogelijk al weer een andere vlog gemaakt.

Naar de kapper in Hanoi

Als je ook maar een beetje te ijdel bent, dan ga je niet naar de kapper in Hanoi. Dan ga je namelijk naar je vaste kapper. Koos is te ijdel, Daan ook. Maar Jelle? Die gaat wel naar de kapper in Hanoi, naar een kapper die gewoon op straat knipt. Wij hebben dat nog nergens anders gezien en daardoor stuurde wij Jelle dus maar al te graag naar de kapper.

Een Trump of een Kim Jong-un kapsel?

Waar zou Jelle voor gaan? Een Trump kapsel of toch een een variantje Kim Jong-un? Je ziet het in dit item! Gaat jelle nou voor een opscheertje? Naast de toeterende scooters wordt hij geknipt en hij kan zelfs zichzelf nog in een spiegel zien, gewoon op straat!

Gaat Koos ook nog naar de kapper?

Het kost in Hanoi maar 2 euro om geknipt te worden, zou Koos zich ook laten knippen? Of is hij daar toch echt te ijdel voor? Er geniet ook een compleet gezin mee van de knipbeurt van Jelle en ook jullie zijn er allemaal bij! Hoe gezellig is dat! Zou jij je ook laten knippen in Hanoi? Laat het ons weten in de comments en stel daar gerust ook al je vragen over onze grote Premium avontuur!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch