Menu Premium
Loading...

Najaarsspecial: Top 3 games van Emiel en Daan

22/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zomer, wat betekent dat het komkommertijd is. De stilte voor de storm, want voor je het weet, staat het najaar voor de deur. Ook dit jaar komen er weer een aantal toptitels aan waar onze Gamekings niet op kunnen wachten. Om je alvast een beetje op te warmen (want dat is nodig in dit koude kikkerlandje) voor dit najaar hebben we de Gamekings – die niet met hun reet op een ver strand zitten – een top 3 laten maken van de games waar ze dit jaar het meest naar uitkijken. Na Steven en JJ is het nu de hoogste tijd voor de tweede Najaarsspecial: Top 3 games van Emiel en Daan!

Welke smaak hebben Emiel en Daan?

Daan is de jongste aanwinst bij Gamekings en nog niet al te lang bij de crew. Logisch dus dat het nog niet heel duidelijk is wat precies zijn smaak smaak is als het op games aankomt. Dit item is daarom een mooi begin om zijn voorkeuren een beetje beter te leren kennen, al heeft hij hier en daar al door laten schemeren waar hij naar uitkijkt. Naast hem zit onze Emiel; Gamekings vaste Indie-man. Komt ie weer een aantal ‘aparte’ titels, of gaat ie puur voor AAA-titels?

Wedje leggen

Om het allemaal wat spannender te maken, leggen de heren een klein wedje. Raadt Daan de nummer 2 van Emiel, dan krijgt hij een biertje. Raadt Emiel de nummer 2 van Daan, dan krijgt hij zijn favoriete pak koekjes. Het zal voor Daan ongetwijfeld lastiger worden, aangezien hij niet helemaal aan kan voelen of Emiel in zijn lijstje voor de grote of kleine titels gaat.

Wist jij van tevoren al welke games Daan en Emiel in hun top 3 hadden? Ben je met hun keuze eens? Vertel het ons in de comments en laat ook even weten waar jij naar uitkijkt. Houd de site in de gaten voor de top 3 van andere Gamekings!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch