Menu Premium
Loading...

Vooruitblik PlayStation 4 persconferentie

20/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig gamer heeft het al weken in zijn agenda staan en vannacht is het eindelijk zo ver: De Nacht van PlayStation. De persconferentie van Sony, die wij live zullen volgen, gaat van start om twaalf uur vannacht Nederlandse tijd. Wij zijn zelf al om 23:30 live op Gamekings.tv te zien zijn. Wat jij kunt verwachten van dit spektakel vertellen JJ en Boris je in deze Vooruitblik PlayStation 4 persconferentie.

Voordat Boris vertrekt naar New York City, waar hij aanwezig zal zijn bij de Sony persconferentie, wil JJ weten wat hij hiervan verwacht. JJ en Boris bespreken wat zij verwachten dat er gaat gebeuren vanavond en wat jij kunt verwachten van ons liveverslag van de persconferentie vanavond. Boris zal er dus bij ons vanavond niet fysiek bij zijn, maar uiteraard houdt hij ons wel op de hoogte via Twitter. Na de persconferentie horen wij direct van hem wat hij ervan vond. Dat is niet alles wat je krijgt voorgeschoteld tijdens de Nacht van PlayStation op Gamekings.tv. Daarnaast zullen wij vanaf 23:30 een voorbeschouwing houden, waarna je gewoon de Sony persconferentie live kunt volgen. Zodra deze is afgelopen gaan wij de hele troep nog nabeschouwen en vertellen we wat wij van dit alles vonden.

Staat de Sony persconferentie ook al weken in jouw agenda en kijk je er heel erg naar uit? Of wist je er nog niet zo veel vanaf, maar kan je niet wachten tot vanavond? Wat verwacht jij ervan en ben je er vanavond bij, hier bij ons, op Gamekings.tv? Laat het weten in de comments en praat mee op twitter via #GKPS. De Nacht van PlayStation begint om 23:30 vanavond, tot die tijd kun je je erop voorbereiden met deze Vooruitblik PlayStation 4 persconferentie.

Vooruitblik PlayStation 4 persconferentie

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch