Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Nabeschouwing Summer Game Fest 2023 met Team Zuur: Top of flop?

09/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagavond presenteerde Geoff Keighley de grote Summer Game Fest show. Twee uur lang werden we overladen met tientallen games van meer dan veertig verschillende developers. Wat Team Zoet van het vertoonde vond, kun je terug zien in de livestream van donderdagavond. Maar hoe keken JJ & Skate, twee prominente leden Team Zuur, naar de show en de games? Nadat ze er rustig een nachtje over hadden kunnen slapen en er dus een zeer afgewogen en mogelijk vileine mening over hadden kunnen opbouwen. Of waren de twee E3 veteranen juist positief gestemd over de vele aankondigingen? Want zo is Team Zuur ook. Als iets goed is, dan geven ze dat ook ruimhartig toe. Ga dus maar snel klaar zitten voor de nabeschouwing van de Summer Game Fest 2023 van Team Zuur.

Is Team Zuur zuur over de Summer Game Fest 2023?

Team Zuur staat voor de oude garde aka de Old Boys. Presentatoren die de E3 in hun gloriedagen hebben mee gemaakt en dus doorgaans het gevoel hebben dat ‘vroegah alles beter was’. Deze zeer selecte groep wordt vertegenwoordigd door Boris, JJ, Skate en Steven. Presentatoren die met elkaar 40+ E3’ hebben bezocht. Gasten dus die weten waar ze het over hebben als ze iets affakkelen. Of juist ophemelen. Maar ook heren die de laatste edities vanuit huis hebben bekeken en zich daar over het algemeen wat minder enthousiast toonden dan de heren die in LA waren. Of meer realistisch zoals ze het zelf benoemen.

JJ & Skate vertegenwoordigen vandaag de old boys

Team Zuur wordt in deze video vertegenwoordigd door JJ & Skate. Twee nuchtere gasten waarvan Skate sowieso altijd al aan een zeer straffe vorm van expectation management doet. Werden ze happy van hetgeen Geoff ons op donderdagavond voorschotelde of wordt er in deze nabeschouwing toch een bak azijn leeggedronken? Click op de Play button en je weet het.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch