Menu Premium
Loading...

Nabeschouwing PC Gaming Show & Future Games Show: ‘Bakken games’

15/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn bekaf. Niet omdat we te lang in de kroeg hebben gehangen. Niet omdat we te lang hebben door gegamed. En ook niet omdat we een bepaalde serie hebben gebinged. Nee, we hebben wallen onder onze ogen van het bekijken van alles shows en reveals die we dit weekend hebben moeten bekijken. Van de Guerilla Collective show tot aan de PC Gaming Show, de Future Games Show en de IGN Summer Games. We checkten alles. En in dit item vertellen we of we hier vrolijk van werden en of dit de E3-vibe enigszins kon simuleren?

PC Gaming Show bracht meer dan vijftig games

Kijk, de E3 biedt ook altijd een shitload aan games. Alleen zag je die als journalist minder omdat je op de beurs maar een x aantal uren had om games te checken. En dat waren dan doorgaans de grote releases. Die benaderen je voor slots én, en dit is de belangrijkste reden, de gamers willen daar het liefst content over zien. Nu zitten we in de situatie dat we al die games in diverse shows voor bij zien komen. In hoog tempo. Tijdens de PC Gaming Show werden er bijvoorbeeld meer dan 50 games getoond. In twee uur tijd. Dat is twee minuten per game. Herinneren jullie ze allemaal nog?

Is dit de beste manier om de E3 content te vervangen?

Jelle en JJ hebben zich desondanks door het aanbod geworsteld. Dat is nu eenmaal hun job. Zat er wat tussen wat gezien mag worden? Hebben jullie wat gemist als jullie niet hebben gekeken? En werkt deze manier van presenteren goed? Komt de boodschap over? Of moeten developers het volgend jaar anders gaan aanpakken? De twee heren zijn zoals altijd eerlijk en openhartig en geven hun gevoel tijdens het weekend en na een nachtje slapen weer. En dat blijven ze/we de komende weken ook gewoon doen. Want we willen geen enkele potentiële parel missen…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch