Menu Premium
Loading...

Murdered: Soul Suspect Review

06/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze nieuwe titel van Square Enix speel je als detective Ronan O’Connor. Maar niet zomaar een detective, Ronan O’Connor is namelijk net overleden en je speelt de geest van de beste man. Ronan O’Connor is zo toegewijd aan zijn baan als detective dat zelfs nu hij overleden is, hij de zaak tot een goed einde wil brengen. Dit doe je door als geest contact te maken met voorwerpen en mensen die aan de zaak werken. Wil je meer weten over deze detective-game en ben je benieuwd of het een toffe game is? Check dan deze ‘Murdered: Soul Suspect Review’.

Het draait in Murdered: Soul Suspect dus allemaal om het oplossen van een moord. Ronan O’Connor moet zien uit te vogelen wie de moord gepleegd heeft op hem en doordat je als de geest van Ronan O’Connor speelt, brengt dat verschillende gameplay-elementen met zich mee. Een van die elementen is dat je door objecten heen kunt wandelen.  Als geest loop je ook tegen enkele beperkingen aan, zo kun je namelijk niet zomaar een bewijsstuk oppakken. Het is dus aan jou om andere manieren te bedenken om de zaak tot een goed einde te brengen. Je kunt het geweten van levende mensen binnendringen en op deze manier bepaalde herinneringen uit hun hoofd schrappen, zodat ze deze vergeten. Zo kunnen sommige stukjes herinneringen een deel van een bewijsstuk bevatten. Door de juiste herinneringen en fysieke aanwijzingen met elkaar te verbinden, kan Ronan O’Connor conclusies trekken en moordzaken terugzien.

Er is dus voldoende te doen in Murdered: Soul Suspect. Skate en David zijn allebei aan de slag gegaan met deze game en weten jou haarfijn te vertellen of deze ook jouw zuurverdiende centen waard is. Check de ‘Murdered: Soul Suspect Review’ en aanschouw hun ongezouten mening!

Ontwikkelaar: Airtight Games
Uitgever: Square Enix
Platform: PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Murdered: Soul Suspect Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch