Menu Premium
Loading...

Murdered: Soul Suspect E3 2013 preview

22/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 hebben we best een aantal nieuwe IP’s zien langskomen, wat natuurlijk goed nieuws is. Allemaal leuk en aardig zo’n nieuwe Call of Duty of een nieuwe FIFA, maar het is natuurlijk altijd tof om te zien hoe ontwikkelaars nieuwe dingen proberen. Square Enix is zo’n ontwikkelaar die iets nieuws wil proberen, want het heeft tijdens deze E3 de eerste beelden van hun nieuwe IP laten zien. In de Murdered: Soul Suspect E3 2013 preview vertellen Martin en Melle je wat zij verwachten van deze nieuwe game.

Murdered: Soul Suspect zou je kunnen vergelijken met een game als L.A. Noire. Je speelt hier ook met een detective. Nu is dit echter niet zomaar een detective, hij is namelijk hartstikke dood. De altijd rokende geest van deze detective heeft de opdracht om te onderzoeken wie zijn moordenaar is en waarom hij de daad heeft gepleegd. Het speelt zich af in Salem, een klein stadje waar vroeger veel heksen zijn afgemaakt en waar het veel zou spoken volgens mensen. Omdat het daar zoveel spookt, heeft iedereen zijn deuren gezegend zodat je daar als geest niet in zou moeten komen. Nu kan de detective dit wel, maar enkel als iemand anders de deur openmaakt, of wanneer hij het bezit neemt van een lichaam van een ander. Je kunt verschillende clues vinden in de wereld die uiteindelijk moeten lijden tot het motief en de identiteit van de dader. In deze wereld ben je overigens niet geheel onschendbaar, er zijn namelijk naast de vele geesten ook een aantal demonen aanwezig die het op je geest gemunt hebben. Deze demonen denken dat wanneer ze een geest verorberen, zelf ook een geest kunnen zijn.

Al met al zou je kunnen zeggen dat Square Enix alle ingrediënten in bezit heeft voor een spannende detective thriller, maar of dit zo is, zul je moeten wachten tot we de game kunnen reviewen. Melle en Martin vertellen in ieder geval hun eerste impressie.

Ontwikkelaar: Airtight Games
Uitgever: Square Enix
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Murdered: Soul Suspect E3 2013 preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch