Menu Premium
Loading...

MSI Z16HX Studio: Wat biedt een creator laptop aan een creator?

09/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Daan is een creator in optima forma. Hij edit, hij bouwt de meest bizarre shit in bulding-games en draait er zijn hand niet om voor het timmeren van een nieuwe desk voor de Table Toppers. Logisch dus dat hij wel eens wilde weten wat een zogenaamde ‘creator’ laptop nu allemaal bood aan de creator. Want is die toevoeging van de term ‘creator’ niks meer en minder dan een slick verkooppraatje of kan zo’n laptop jouw leven als editter of vormgever echt een stuk makkelijker maken. Daan nam de MSI Creator Z16HX Studio mee naar huis en editte er de video over het bouwen van onze monster PC op. Werd hij een blij man, of merkte hij verschil met een gewone snelle laptop niet echt? Het antwoord krijg je in deze video.

Hoe creatief is een creator laptop?

Wat biedt de MSI Z16HX Studio allemaal? Aan boord bevindt zich een Intel Core i7-13700HX processor, een NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop-GPU, 2TB aan opslagruimte en een 16:10 golden ratio display met geavanceerde touch-technologie en een QHD + resolutie om al je werk op te kunnen bekijken. Klinkt allemaal goed, maar helpt het Daan’s arbeid ook?

Kun je ook een beetje fatsoenlijk gamen op de MSI Creator Z16HX Studio?

Naast creator is Daan natuurlijk ook een fervent gamer. En het zou voor hem best fijn zijn als hij op de MSI Creator Z16HX Studio ook een game kan spelen. Want om nu 254569 laptops in huis te hebben, dat is ook weer zo wat. En dus zocht hij ook naar het antwoord of een creator laptop ook geschikt is om af en toe een lekkere game op te spelen. dat zou toch een vette bonus zijn…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch