Menu Premium
Loading...

MSI GS75 Stealth Review: “Een portable powerhouse”

17/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Het is de hoogste tijd voor een hardware item. We kregen de ranke MSI GS75 Stealth binnen. Een gaming laptop waar je geen nek-hernia van krijgt. JJ verzon er direct een leuke insteek bij. Desktop-fanaat Steven kreeg de laptop een week lang mee naar huis en mocht in die tijd niet achter zijn PC kruipen. Alle games moesten die week op de GS75 gespeeld worden. En daarna mocht hij in de studio komen vertellen over zijn ervaringen. In wat voor aspecten verschilde het gamen op een laptop van het spelen op een PC? Hoe groot was het kwalitatieve verschil? En speelde het een stuk lastiger of was er nauwelijks verschil? Het antwoord zie je in dit item wat draait om het gamen op een latop.

MSI brengt zwaar geschut voor on the go

Met de MSI GS75 kon Steven ook wel wat mee naar huis nemen. Categorietje grover geschut. Met de RTX 2080 videokaart knalt de laptop haarscherp de nieuwste games op zijn scherm. Deze grafische kaart wordt al begeerd door menig hardcore pc gamer, dus het feit dat GS75 Stealth deze bevat, zal Steven op zeker doen bekoren. Ook het formaat valt op. Waar de gaming laptop vroeger het formaat en gewicht hadden van twee bakstenen, is de GS75 Stealth een prima te dragen laptop. Slick design erbij en wie weet vergeet Steven zijn desk top PC wel compleet en wil hij straks niks anders meer.

Een week lang zonder zijn favo speelstation…

Steven houdt van zijn pc. En dan drukken we ons nog zacht uit. Als hij games speelt, doet hij dat het liefst op zijn eigen computer. Dus hem een week lang weghalen van zijn favoriete speelstation was wel even een dingetje. Grote kans dat ie er chagrijnig van zou gaan worden. De GS75 ging dus een zware test tegemoet en moest de eer hoog houden voor al zijn broeders onder gaming notebooks.

Wil je weten wat Steven vindt van gamen op een laptop en specifiek op de MSI GS75 Stealth? Ga dan even lekker zitten en bekijk deze video! En mocht je al specs van de GS75 willen weten, hier staan ze netjes voor je op een rij. De    prijs van het model dat wij gebruikt hebben in dit item is 2899,- euro.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch