Menu Premium
Loading...

MSI GF66 Katana gaming laptop: ‘Is dit een fijn instapmodel?’

18/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We hebben een nieuwe laptop gekregen van een van onze hardware partners. Het betreft de MSI GF66 Katana. Volgens de fabrikant is het echt een instap model. Een laptop waar je prima op kan werken en video’s checken, maar ook een meer dan aardig potje gamen. En daarom heeft JJ besloten het apparaat zelf maar eens mee naar huis te nemen. Als er iemand het predicaat ‘instapper’ verdiend dan is hij het wel. Hij werkt thuis op een stokoud notebook die je nog moet aanzwengelen. Gamen is er dus niet bij. Ja op Stadia, maar goed, zoals iedereen weet is dat ook niet alles. Een dikke desktop wil de man niet en dus zou de G66 op zijn lijf geschreven moeten zijn. Klopt dat ook? Je hoort en ziet het in deze video.

Los gaat met 144Hz en een NVIDIA Geforce RTX 3060

De MSI GF66 Katan heeft een Intel Core i7-11800H en een RTX 3060 videokaart aan boord. Dat allemaal komt samen met een 144hz 1920x1080p scherm. Schuurt dit tegen top of the line aan? Of zijn deze stats gewoon perfect wat het moet doen, namelijk lekker werken en gamen. En welke games kun je er allemaal op spelen? Kun je helemaal los gaan met Cyberpunk 2077 RTX Ultra mode. Of is dit toch meer bedoeld voor de wat normalere games en Esport games? Hoe valt de laptop als je het vergelijkt met vergelijkbare middelen in de prijsklasse van dik 1300 euro?

Is de MSI GF66 Katana de perfecte budget gaming laptop

Tot slot gaan we het hebben over de uitwerking van alle specificaties samen. Hoe zit het met de koeling en batterijduur? En hoe is de laptop als je het gebruikt voor multifunctionele doeleinden? Kun je er op werken én een film kijken op Netflix? En kan JJ een beetje testen? Je gaat het allemaal horen in deze video over de MSI GF66 Katana.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch