Menu Premium
Loading...

MSI gaming PC’s vergeleken: waar moet je op letten bij aanschaf?

10/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de monitoren test achter de rug is het nu tijd voor een PC test. We hebben daarom onze twee computer fanaten uit de kast getrokken en voor de camera gezet. Steven en Koos hebben beide een computer mee naar huis gebracht om hem grondig te testen, Steven heeft natuurlijk de monster pc meegenomen en Koos heeft de nog-net-geen-console pc meegenomen. Beide heren hebben de computers grondig getest en gaan je alles vertellen over het aanschaffen van een nieuwe computer.

Een gaming PC in een console behuizing

De Trident 3 van MSI is dan wel de kleinste computer op tafel, het is ook een van de krachtigste pc voor zijn formaat. De Trident 3 valt net iets groter dan een Xbox One en een PS4 waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Voor de eenzame reiziger is de Trident 3 een geweldig exemplaar voor lan party’s of mensen met gescheiden ouders die om de 4 dagen van huis wisselen.

MSI Infinite A

MSI Trident 3

MSI Aegis 3

  • Processor: Intel Core i7-8700
  • Intern geheugen: 16 GB
  • Opslagtype: SSD+HDD
  • Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1060
  • Vraagprijs: 1.499,-
  • Website: https://www.msi.com/Desktop/Aegis-3

Zelfbouwen vs. Voorgebouwde PC

Met de komst van zelfgebouwde computers is er altijd ongewenste ruimte voor discussie. Iedereen weet ondertussen wel dat de vreugde van je eigen PC bouwen velen male beter is dan een PC uit de doos trekken die al helemaal gebouwd is en ready to go is. Steeds vaker willen mensen liever een voorgebouwde pc dan er zelf een bouwen. Het is tegenwoordig dan ook een stuk eenvoudiger om je eigen PC samen te stellen waarbij je direct kunt zien of alle componenten goed op elkaar aansluiten om het vervolgens direct geïnstalleerd thuis te krijgen. Maar zeg nou eerlijk, er is toch niets leuker dan alles lekker zelf doen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch