Menu Premium
Loading...

MotoGP 20 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

23/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, het kan toch nog steeds. Een game gewoon op de beloofde releasedatum in de winkels leggen. Dat zien we momenteel, in deze barre tijden, niet veel meer. MotoGP 20 is het echter gelukt. De racegame voor iedereen die fan is van het MotoGP Championship. Hij ligt vandaag dus in de shops. Maar is het ‘kopen, budgetbak of gewoon kneiterhard slopen’?

Een pittige uitdaging voor een rookie

De meeste gamers kennen de serie van Codemasters van de Formule 1 games wel. Net als de Moto GP ligt de boel daar plat vanwege het Coronavirus. En dus worden er de laatste tijd veel virtuele races gedaan omdat het echte racen niet kan. Wat ons betreft is de MotoGP-serie van developer Milestone misschien nog wel moeilijker onder de knie te krijgen dan de gemiddelde racegame met vierwielers. Bijvoorbeeld omdat je in deze game moet remmen met je voorrem en dan weer met je achterrem. En welke hendel past nu het beste bij welk moment? In een Formule 1-game hoef je tenminste maar op één pedaal te trappen. Het is daardoor echt een pittige uitdaging om je motor op de baan te houden.

Een nieuwe Historic Race Mode

Dit jaar introduceert Milestone een nieuwe race modus in MotoGP 20: de Historic Race Mode. In deze modus kun je rijden op verschillende motoren uit de historie van de MotoGP. En dat maakt de experience nog even wat uitdagender. Deze motoren liggen net iets minder goed op de weg en de besturing is pittig. Voel jij je echter prettig op de baan en wil je eens een stapje terug doen in de tijd, neem dan vooral een kijkje in deze nieuwe Historic Race Mode.

Heeft Milestone er wat moois van gemaakt

Milestone is al jaren de maker van de MotoGP series, maar elk jaar valt het op dat de games hier en daar nog wel wat slordige foutjes en bugs bevatten. Aan de andere kant heeft Milestone de afgelopen jaren ook zeker stappen gemaakt in de goede richting, maar een zeer dikke voldoende scoorden ze tot nu toe nog niet. Gaat daar met MotoGP 20 verandering in komen. JJ gaat het je in deze review vertellen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch