Menu Premium
Loading...

MotoGP 13 Review

20/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is even een aantal jaren stil geweest rondom de MotoGP-serie, maar voor wie het gemist heeft is er nu goed nieuws: Milestone heeft namelijk een gloednieuwe MotoGP game uitgebracht. Skate en JJ hebben een motor uitgezocht en zijn aan het racen geslagen. Maar is de MotoGP-serie met MotoGP 13 helemaal terug? Dat hoor je van Skate en JJ in de MotoGP 13 review.

Dat MotoGP toch net iets onbekender is dan de veel gespeelde Formule 1 en andere racegames, is voor niemand een geheim. Dat betekent echter niet dat je de game zomaar links moet laten liggen.

MotoGP 13 bevat verschillende gamemodes. Zo heb je de Championship Mode en de Time-Attack Mode, maar ook de carrièremodus. Hierin klim je naar een steeds hoger niveau door verschillende races met als doel een contract aangeboden te krijgen in de MotoGP. Maar dit is lastiger dan gedacht! JJ begon vol goede moed direct aan de MotoGP, maar ging letterlijk en figuurlijk flink op zijn bek. Na een paar stapjes terug te hebben gedaan, ging het weliswaar iets beter, maar makkelijk was het niet.

Speel je liever niet alleen? Ook dan heeft MotoGP iets voor je te bieden, want er zijn twee soorten multiplayermodes. De eerste is een splitscreen multiplayer, die je uiteraard met je vrienden op de bank kunt spelen, maar ook online kun je tegen willekeurige tegenstanders spelen.

Is het JJ uiteindelijk toch gelukt zijn motor onder controle te krijgen? En weet Milestone met deze game de MotoGP-serie terug onder de aandacht te brengen? Dat vertellen Skate en JJ je in de MotoGP 13 review.

Ontwikkelaar: Milestone
Uitgever: PQube
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation Vita en Xbox 360

MotoGP 13 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch