Menu Premium
Loading...

Monster Match: Stoner Henk vs. Gerda

21/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de tweede Monster Match! De vorige editie, waarin Jelle en Steven het tegen elkaar opnamen, werd goed ontvangen. Zodoende zijn JJ en Shelly de studio ingedoken voor een nieuwe clash der lelijkheid. Zowel JJ als Shelly zijn niet de grootste RPG-liefhebbers. Niettemin hebben ze voldoende role playing games gespeeld om de character creation tool onder handen te nemen. JJ gaat in deze Monster Match aan de slag met Bloodborne. Zoals menigeen zal weten is JJ een tijdje geleden vol in de game van ontwikkelaar From Software gedoken. Deze titel huisvest, naast de ontzettend sterke combat, ook een uitgebreide character creation tool.

JJ’s Gerda vs. JJ’s Stoner Henk in deze Monster Match

Het contrast in de keuze van games kan bijna niet groter. Waar JJ kiest voor het lugubere Bloodborne, daar gaat Shelly een character maken in The Sims 4. Shelly doet er niet lang over, maar uiteindelijk tovert ze een character genaam Gerda uit de hoge hoed. JJ is zoals bekend competitief ingesteld en gaat ook in deze Match vol voor de overwinning. Shelly speelt met haar Gerda een beetje op ‘save’. Aan JJ de taak hier met zijn ‘Stoner Henk’ keihard overheen te knallen. JJ zegt weleens over zichzelf niet al te creatief te zijn. Met zijn creatie in deze Monster Match bewijst hij het tegendeel.

Een nieuwe Match tussen Monsters! Wie heeft volgens jou het lelijkste character geproduceerd? Laat je horen in de comments onder deze Monster Match: Stoner Henk vs. Gerda! Stem hier op de winnaar van deze Monster Match!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch