Menu Premium
Loading...

Monster Hunter World E3 2017 Preview

14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was tijdens de eerste minuut van de E3 2017 trailer even gissen welke game Sony op dat moment toonde, maar al snel werd het duidelijk. Toen de enorme monsters verschenen, wist iedereen het meteen: dit is een Monster Hunter game! Nu we hier de game hebben gezien en Jelle in L.A. er meer over weet, is het tijd voor de Monster Hunter World E3 2017 Preview!

Extra uitleg vanuit L.A.

Monster Hunter games zijn tegenwoordig niet meer alleen populair in Japan, maar hebben ook het Westen in hun greep. Ook dit nieuwe deel lijkt daar aan bij te gaan dragen, want de trailer was veelbelovend. Erg veel wisten we alleen niet, want de persconferenties gaven weinig extra uitleg. Ook Jelle viel dit op, dus heeft hij een developer aangesproken om wat meer informatie te verkrijgen.

Een misleidende titel?

Toch is de titel misschien wat misleidend, want Jelle heeft vernomen dat de game geen grote open wereld heeft. In plaats daarvan bevat de game grote zones, zoals je deze van eerdere Monster Hunter games kent. Wel kun je deze zones meer dan ooit in jouw voordeel gebruiken. De game is in Single Player te spelen, maar natuurlijk is ook de co-op modus van de partij, zodat je met maximaal drie anderen kunt jagen op enorme monsters. Hoe dit allemaal werkt, zal Jelle haarfijn uitleggen. Vervolgens blikken JJ en Steven terug op de nieuwe informatie en bespreken ze hun verwachtingen.

Een nieuwe Monster Hunter is altijd meer dan welkom, zowel in het oosten als westen van deze aardkloot. Maar wij zijn natuurlijk ook benieuwd wat jij van deze game verwacht. Kan jij niet wachten op deze game, of is dit een gevalletje ‘ver van m’n bed show’? Check deze Monster Hunter World E3 2017 Preview en laat in de comments weten wat jij ervan vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch