Menu Premium
Loading...

Monster Hunter: World Beta Review

13/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Monster Hunter World komt eraan. Afgelopen weekend konden PlayStation Plus-leden aan de slag met de game. Voor Kevin is dit de eerste keer dat hij serieus in aanraking komt met de Monster Hunter-franchise. Zodoende ging hij er als een onbevlekt blad in. Waar de Monster Hunter-serie de laatste jaren vooral gelieerd was aan Nintendo, kunnen we volgend jaar dus aan de slag met een volwaardige Monster Hunter voor de PS4, XBOX One en pc. Ben je benieuwd hoe Kevin de beta van Monster Hunter: World heeft ervaren? Check nu de Monster Hunter: World Beta Review!

Kevin aan de slag met Monster Hunter: World

Zoals gezegd kan de Monster Hunter-serie rekenen op een vaste en trouwe schare fans. Deze groep waardeert de game mede door de hoge mate van diepgang. Het al dan niet coöperatief jagen op toffe monsters werd in de vorige games begeleid door een tof en diep RPG-systeem. Verder speelt het vergaren van loot altijd een grote rol. Kevin vertelt in geuren en kleuren hoe hij het slachten van monsters in deze beta heeft aangepakt. Monster Hunter World komt wereldwijd uit op 26 januari 2018 voor PS4 en Xbox One. De pc-release volgt later in 2018.

Hebben jullie ervaring met de Monster Hunter-franchise? Zo ja, hoe kijk jij tegen Monster Hunter: World aan? Heb je de beta zelf al gecheckt? Laat je horen in de comments onder deze Monster Hunter: World Beta Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch