Menu Premium
Loading...

Monster Hunter Stories 2 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

17/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel we bij Gamekings allemaal ruim de volwassen leeftijd hebben, zijn er toch een aantal lui bij ons die graag kleurrijke monsters jagen. Dus als er een nieuwe Monster Hunter game op de redactie aankomt, dan staan er altijd een paar bij het bureau van JJ. Dit keer koos hij Daan en Jelle als de personen die Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin review mochten gaan verzorgen. Een nieuwe RPG die ontwikkelt was door Capcom en Marvelous. Daan speelde de game op de PC en Jelle op Switch, zodat we een mooi beeld van de kwaliteit of het falen van de game konden geven. Want je weet het, in onze reviews geven beide reviewers aan of ze aanraden deze game te kopen, te wachten op de budgetbak of gewoon rücksichtslos te slopen. Wat feitelijk betekent dat je nooit meer naar dit spel moet omkijken.

Monster Hunter Stories 2 review: vangt het een beetje lekker weg?

Monster Hunter Stories 2 is een spin-off binnen de befaamde en in Japan gruwelijk populaire Monster Hunter serie. Het verhaal van deze game begint met de massale verdwijning van Rathalos over de hele wereld. Als afstammeling van de legendarische Rider genaamd Red, heeft jouw karakter een nogal heavy ontmoeting met een witharig Wyveriaans meisje, genaamd Ena.  Aan haar is een Rathalos-ei toevertrouwd. Een niet-vliegende Rathalos met kleine zwarte vleugels barst uit het ei, waarvan wordt gezegd dat het de wereld op zijn tijd te gronde zal richten. En raad nu eens wie dat weer moet gaan zien te voorkomen. Het zal toch niet…

Wie pakt het mooiste monster?

Op 17 september 2020 onthulde Nintendo de game tijdens een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. En meteen sloegen Daan en Jelle er op aan. Een Nintendo Direct met een compleet Monster Hunter-thema die ietsje later online ging, wakkerde de zin om te spelen nog meer aan. En nu hebben ze de game dus gespeeld? Hoe wreed was het jagen op monsters dit keer? Je ziet en hoort het in de review van Monster Hunter Stories 2.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch