Menu Premium
Loading...

Monster Hunter 4 Ultimate Review

20/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een betrouwbare serie die zich aan Nintendo gebonden heeft, Monster Hunter, komt uit met een nieuw deel. Monster Hunter 4 Ultimate is al vanaf oktober uit in Japan maar heeft nu dan eindelijk ook een Europese release gekregen. Waar de vorige Monster Hunter gericht was op de Wii U is Monster Hunter 4 Ultimate exclusief voor de Nintendo 3DS. Steven en David bespreken of de game genoeg nieuws biedt en of de New Nintendo 3DS voordelig is voor Monster Hunter 4 Ultimate. Is de game uitdagend genoeg en heeft Monster Hunter 4 Ultimate genoeg content? Je ziet het in de Monster Hunter 4 Ultimate Review met Steven en David!

Monster Hunter 4 Ultimate is een traditionele Japanse Action-RPG waarin je quests voltooid en grote monsters moet verslaan. Door de monsters te verslaan vergaar je nieuwe items om je wapens en armour te upgraden. Naast de uitgebreide singleplayer is er ook de mogelijkheid om via multiplayer te spelen met 4 vrienden. Vanaf februari is er in Europa ook een Limited Edition New Nintendo 3DS XL met een Monster Hunter 4 thema te bestellen.

Heb jij de New Nintendo 3DS al en Speel je graag Japanse Action-RPG’s? Check dan snel dit item en laat een comment achter met jouw mening over Monster Hunter 4 Ultimate!

Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS
Monster Hunter 4 Ultimate Review


Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch