Menu Premium
Loading...

Monster Hunter 3 Ultimate Hands-on

16/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een uitnodiging van Ryozo Tsujimoto is Dennis snel in de trein gesprongen om het zwaard nogmaals op te pakken en verscheidene monsters op te jagen. Zijn interview met Ryozo Tsujimoto hebben de vroege vogels vanmorgen al kunnen checken. Hoogste tijd om wat over de game te vertellen in de Monster Hunter 3 Ultimate Hands-on.

Dennis gaat je in het kort vertellen waar de game over gaat. En met kort, bedoelen we ook echt kort. Maar de game is dat allesbehalve. Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen en die meer dan genoeg tijd hebben, kan het haast niet beter dan Monster Hunter. Hele boekwerken zijn er nodig om alle items, armor, wapens en monsters uit te leggen. Daarmee is de character creation natuurlijk ook bijzonder uitgebreid. Elke monster jager is anders en afhankelijk van het monster zal dat doorslaggevend zijn of jij hem kan verslaan of het onderspit delft. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt online samenwerken met andere jagers en vrienden uitnodigen om samen een potje te doen. Dit is nu mogelijk door de ad hoc functionaliteit van de 3DS en de Wii U. Natuurlijk blijft het de vraag in hoeverre deze Monster Hunter 3 Ultimate verschilt met een Monster Hunter Tri. Gelukkig heeft Dennis daar naar gevraagd en gaat hij hier antwoord op geven in de Monster Hunter 3 Ultimate Hands-on.  Monster Hunter 3 Ultimate Hands-on

Heb jij een stevige verzamelverslaving, heb je tijd over en houd je van monsters en alles wat daar bij komt kijken? Dan mag je Monster Hunter 3 Ultimate zeker niet missen. Tussen alle voorjaarsklappers is dit een minder grote naam, maar voor het juiste publiek is dit een game die ze zoet kan houden tot het volgende deel er aan komt. Of het een game gaat worden voor de doorsnee gamer, dat hoor je van Dennis in de Monster Hunter 3 Ultimate Hands-on.

Ontwikkelaar: Capcom Production Studio
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U en Nintendo 3DS

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch