Menu Premium
Loading...

Monster Match: Wie maakt het lelijkste character?

07/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe rubriek! De RPG’s vliegen je de laatste jaren om de oren en in veel gevallen is het in deze games mogelijk om je eigen character te vormen. Jelle en Steven zijn rasechte RPG-spelers en bovendien zo perfectionistisch als de pest. Zodoende spenderen de heren uren in de character creation tool alvorens ze beginnen aan hun volgende epische avontuur. Beide heren hebben voor deze eerste editie van Monster Match op Gamekings.tv een game meegenomen. In de desbetreffende titel zijn beide heren aan de slag gegaan om een zo lelijk mogelijk character te maken. Hun verregaande creativiteit wordt in dit item dan ook effectief gebruikt. Ben je benieuwd waar Jelle en Steven mee aankomen in deze Monster Match? Check nu┬áMonster Match: Wie maakt het lelijkste character?

“Waarom ben je nou Boris aan het maken?”

Jelle trapt deze Monster Match af en heeft een ongekend lelijke dwart eunuch gemaakt in de character creation tool van Dragon Age Inquisition. Sinds de release in 2014 staat deze RPG van gigantische proporties bekend om de uitgebreide mogelijkheden als het aankomt op het vormgeven van je character. De keuze van Jelle voor deze game komt dan ook allerminst uit de lucht vallen. Steven is voor een game gegaan waarvan bekend is dat hij er een ongekende liefde voor koestert. De Gamekings-veteraan heeft Dark Souls 3 voor de achtendertigste keer bij de lurven gepakt. Ditmaal gaat hij niet voor de zoveelste keer de lugubere levels doorkruisen. Naar eigen zeggen wil hij een character maken waarvan je instant depressief wordt. Dit is behoorlijk gelukt, afgaande op de reactie van Jelle. Een clash zou geen clash zijn als er aan het einde van de rit geen winnaar uit de strijd komt. Jullie bepalen wie er met de winst aan de haal gaat.

Welke character is volgens jou het meest om te kotsen? Breng hier je stem uit!

Zijn jullie voordat je aan een game begint ook uren bezig in de character creation? Laat je horen in de comments onder Monster Match: Wie maakt het lelijkste character?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch