Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Moederdag: Wat zijn onze favoriete vrouwelijke game characters

07/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is morgen Moederdag. En wat kun je dan anders doen dan een video maken over wie onze favoriete character is in een videogame. Als onze moeders daarin zaten, was de keuze snel gemaakt. Maar die zitten er niet in. Althans, niet zo ver wij weten. En dus moeten de presentatoren op zoek gaan naar wie dat dan wel gaat worden. Wie is onze favoriet? Is het een bekende? Of betreft het een dame uit een wat meer obscure game? Je gaat er achter komen in dit item over onze favoriete vrouwelijke game characters. Wat is de jouwe? Laat het ons weten in de comments.

Wat maakt het toch tot die ene toffe chick?

Wat maakt het vrouw tot een vette en toffe chick? Zijn het haar daden, het achtergrondverhaal of haar looks? Of misschien een mix van alle drie de topics? De laatste tijd zien we steeds meer coole vrouwelijke rollen in videogames. Maar was dat vroeger ook al het geval? Hebben we wel veel dames in het vizier? Komen onze keuzes uit het heden of meer uit het verleden? En waarom kozen we de dame die we kozen? Gaat het een menselijk karakter worden, of een dier, of misschien wel een robot? Keuzes, keuzes, keuzes…

Wat is onze favoriete vrouwelijke game character?

In de loop der jaren zijn er een hoop verschillende pittige tantes langs gekomen. Bijna iedereen op de redactie heeft de afgelopen week na wat mentaal graafwerk een keuze gemaakt. Hebben ze allemaal dezelfde vrouw gekozen? Of zit er een hoop variatie tussen? Kun je ook verschil bij de keuze bij de verschillende generaties presentatoren? En waar gaat Shanna voor? Indie of een Triple A dame? Je gaat er allemaal achter komen in dit item over onze favoriete vrouwelijke characters in videogames. Ter ere van Moederdag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch