Menu Premium
Loading...

MLB The Show 23 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

30/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij presenteren je de review van MLB The Show 23, het nieuwste deel uit de meest succesvolle honkbalfranchise op de markt. Bij Gamekings hebben we deze serie nog weinig besproken, maar we vonden het nu tijd om deze franchise eens aan jullie te introduceren. Want hoewel honkbal in Nederland een kleine sport is en velen de regels niet zullen kennen, laat MLB The Show 23 net als NBA2K en Madden NFL de belevenis van Amerikaanse sport op zijn best zien. Wat vonden we van het nieuwe deel? Is het doable als je niet meters diep in de honkbal materie zit? Zijn er voor de fans nieuwe zaken te ontwaren of heeft Sony San Diego vooral voortborduurt op MLB The Show 22? Kwamen we nieuwe modes tegen? Alle antwoorden zie en hoor je in de MLB The Show 23 review.

MLB The Show 23 review: Net zo wreed als de NBA2K-serie?

Bij sportgames is het altijd de vraag of je echt iets nieuws voor je centen krijgt, of dat je te maken hebt met een veredelde update. MBL The Show is al jarenlang een prima honkbalgame die lekker werpt en slaat en die voldoende modes heeft om de fan lang bezig te houden. En natuurlijk hebben ze met de Diamond League ook een eigen FUT-functie. Hé, de kachel moet bij Sony ook branden. Toch is het echt een pré als er ook wat nieuws te ontwaren valt. Hoe zit dat met de bekende Road to the Show mode? De storydriven modus waarin je jouw eigen honkballer kunt creëren en hem van rookie tot superster kunt laten groeien. En wat brengt de speciale mode waarin de Negro League voor het voetlicht wordt geplaatst?

Prachtig uitgewerkt eerbetoon aan de spelers uit de Negro League

Is MLB The Show 23 een waardig vervolg op de serie en biedt het genoeg vernieuwing om de fanatieke spelers terug te laten keren? Kun je als n00b ook genieten van deze sportgame. Het antwoord krijg je van Jasper en JJ en in de MLB The Show review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch