Menu Premium
Loading...

MLB The Show 20 Review – Kopen, budgetbak of het stadion uit rammen

26/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is een groot liefhebber van Amerikaanse sporten. Of het nu basketbal, American Football, ijshockey of honkbal is, hij vreet het en heeft overal zijn favoriete teams zitten. Het vreemde is echter dat als het op Amerikaanse sportgames aankomt, we eigenlijk alleen NBA2K reviewen. Madden, NHL Live en MLB The Show laten we bijvoorbeeld altijd stijf links liggen. Vooral omdat vrijwel niemand die games in Nederland speelt. Wij voetballen allemaal. Of gooien een bal door de korf. In een tijd dat we ernstig de behoefte hebben aan games waarmee je langdurig de tijd kan verdrijven, wilde JJ toch een keer een andere Amerikaanse sportgame introduceren. Want erg fijn…

Als je van honkbal houdt is er letterlijk maar één game

We hebben het hier over de PlayStation 4 exclusive MLB The Show 20. Het is een honkbal-videogame van SIE San Diego Studio, die gebruik maakt van de licentie van de Major League Baseball (MLB). The Show 20 is al weer de vijftiende editie in de MLB: The Show-franchise en werd op 17 maart 2020 uitgebracht. In de VS en Japan is deze game een kaskraker. En na het spelen van de game snapt JJ wel waarom. De ADHD-patient werd gewoon compleet rustig van de gameplay en het speltempo van deze sport.

Is MLB The Show 20 een sportgame zoals sportgames zouden moeten zijn…

Deze review draait niet om een vergelijking met de vorige delen. Die hebben we immers niet gespeeld. En vergelijken met een andere honkbalgame kan niet eens, omdat die er eenvoudigweg niet zijn. Als je alle ins en outs van MLB The Show 20 wilt weten dan moet je de game maar even googlen. Deze review is bedoeld voor mensen die honkbal best tof vinden en op zoek zijn naar een sportgame waar ze de komende weken flink wat tijd in kunnen stoppen. Die op zoek zijn naar een game die je erg gemakkelijk af en toe tussen door kunt spelen. Naar een game die een sport fenomenaal in beeld brengt. Die een hoog NBA2K kwaliteitsgehalte heeft.  Is MLB The Show 20 zo’n game? Je hoort het in de review van het spel.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch