Menu Premium
Loading...

MLB 13: The Show Review

31/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er in Europa lang op moeten wachten, maar ook hier kunnen we eindelijk aan de slag met honkbal. Na het succes van een hele reeks MLB: The Show games buiten Europa, komt de gloednieuwe MLB 13: The Show dan toch echt in Europa uit. Dennis en JJ kunnen een goede pot honkbal wel waarderen, maar waarderen ze deze game ook? Je ziet het in de MLB 13: The Show review.

MLB (Major League Baseball) is het hoogst mogelijke honkbal-niveau in het noorden van Amerika. En nu ook Nederland niet meer ‘slechts een klein honkballandje’ is, maar volop meedraait in de top 4 van de wereld, werd het wel tijd dat we ook hier aan de slag konden gaan met MLB: The Show. En na zeven eerdere versies zijn we dan nu ook eindelijk echt aan de beurt.

Natuurlijk kun je in deze game zelf meespelen als een speler uit één van de dertig topteams. Aangezien het meppen in combinatie met de vele regels en tactieken die erbij komen kijken in het begin nog wel eens lastig kunnen zijn, is er een speciale beginnersmode waarin alles netjes voor je wordt uitgelegd. Maar je kunt niet alleen als speler aan de slag gaan, ook is er de mogelijkheid je eigen team op te zetten en tot in detail te managen. Train je spelers, ontsla ze en neem nieuwe spelers aan om jouw team naar de top te coachen.

Is het Dennis en JJ gelukt deze game onder de knie te krijgen? Check de MLB 13: The Show review.

Ontwikkelaar: SCE San Diego Studio
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform : Playstation 3 en Playstation Vita

MLB 13: The Show Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch